Rreth Nesh

A Little Story About Us.

Provit punën e saj dhe aktivitetin e ka filluar në vitin 2013 në qytetin e Prishtinës në një dyqan që ka ofruar suplemente si proteina, vitamina, pre-workout dhe akcesorë tjerë sportiv. Qysh nga fillimi kemi ofruar produkte cilësore nga brendet më të njohura botërore.

Tani ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve dhe suplementeve ushqyese, produkte për shtim peshe, për shkrirje të dhjamit, produkte për rritje të energjisë dhe forcës, vitamina, kreatina, test boosters etj.
Jemi distributor zyrtar të top brendeve: Muscletech, Optimum Nutrition, Mutant, BSN, Universal, Animal etj.

Provit si lider në tregun tonë, dyqanet i ka shtrirë në qendrat më të mëdha, dhe tashmë operojmë në këto qytete të Kosovës: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjilan dhe Ferizaj. Provit gjithashtu mbulon dhe ka pikat e saja edhe në shtetet tona fqinjë: Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut – në kryeqendrat: Tiranë dhe Shkup, duke ofruar shërbim dhe produkte të ngjashme si nëpër gjitha pikat tjera.

Stafi ynë profesional është gjithmonë i gatshëm të ju mirëpres, të ofroj shërbim dhe këshilla sa herë që kërkohet.

Misioni:
Fokusi ynë është ofrimi i produkteve më të mira në treg, duke i mbështetur në çdo kohë qëllimet dhe synimet e çdo sportisti, atleti ose entuziasti tjetër të fitnesit dhe bodibilldingut. Ne investojmë në rritjen e cilësisë, duke ofruar dhe freskuar çdo herë produktet e brendeve më të njohura.

Klientët tanë besnik dhe ambasadorët tanë, janë garancë e rezultateteve dhe kualitetit superior!

Pse PROVIT?

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BRENDET TONA